ICT Beheer

ICT Beheer voor het MKB is cruciaal voor de continuïteit van uw bedrijfsvoering

ICT BeheerBij SystemNet ICT Beheer uit Zevenbergen, regio Breda heeft kwaliteit en service hoog in het vaandel staan. Niet voor niets bieden wij onze klanten dan ook een full-service pakket aan naast onze bekende diensten zoals webdesign en online marketing. Bij SystemNet staat u als klant centraal en zullen wij er alles aan doen om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. En aangezien uw werkplekken, uw medewerkers en uw automatisering van het allergrootste belang zijn binnen uw bedrijfsproces, nemen wij u de rol van netwerkbeheerder en/of werkplekbeheerder graag uit handen.

Persoonlijke systeembeheerder van het hoogste niveau

Met ons werkplekbeheer bieden wij u als klant hoogstaande persoonlijke service van het hoogste niveau. Wij zetten uw belangen altijd voorop, zodat er binnen uw bedrijf altijd gewerkt kan worden. Al onze medewerkers zijn op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen. Dus hoe eenvoudig of ingewikkeld uw ICT problemen ook zijn, onze helpdesk is u graag van dienst.

Daarnaast hebben we ook een team beschikbaar dat met u meedenkt aan oplossingen die een stapje verder gaan. Wij kijken letterlijk over uw schouder mee naar uw ICT processen via ons intelligente monitoringsysteem. Dat is MKB Webpartner als netwerkbeheerder. Deze dienst als werkplekbeheerder is uit te breiden met een antivirus software, door ons beheerd.

Wilt u meer weten over onze mogelijkheden op het gebied van werkplekmanagement en ICT Beheer: Neem contact op met SystemNet uit Zevenbergen, regio Breda

ICT Beheer - SystemNet

Adresgegevens

Klik op de afbeelding voor een grotere weergave

+31(0)168 760 055 | +31(0)618 870 597
Zuidhaven 9-11 | 4761 CR Zevenbergen